El cor de la Costa Daurada

A quatre passes de les principals atraccions turístiques del sud de Catalunya

En un radi de pocs quilòmetres, Reus està connectat amb municipis i atraccions turístiques que no us podeu perdre. Per la seva situació geogràfica privilegiada, entre el mar i la muntanya, la ciutat és el cor de la Costa Daurada.

Reus té a un pas el mar i està vinculada amb les principals nuclis turístics de la Costa Daurada. La ciutat està connectada estretament amb Cambrils, Salou, Vila-seca i La Pineda, a més a més de gaudir de gran proximitat amb el parc temàtic PortAventura World. El seu paisatge privilegiat, amb un litoral espectacular, i la seva oferta d’oci, cultura i gastronomia, fan que la zona sigui molt atractiva per al turisme familiar (www.mesapropquemai.com)

A més a més, per la situació geogràfica i bona connectivitat també l’enllacen amb d’altres propostes turístiques de gran interès, com poden ser a Ruta del Paisatge dels Genis (www.elpaisatgedelsgenis.cat) de la que Reus forma part com a ciutat de Gaudí, la visita a la ciutat Tarragona i el seu patrimoni d’època romana i medieval, els Paisatges del Vi de les properes denominacions d’origen de les que la ciutat és porta d’entrada, com la DOQ Priorat, els territoris vinculats a la Ruta del Císter o la riquesa natural de les Terres de l’Ebre, des de la Terra Alta fins al Delta de l’Ebre, entre d’altres.

Costa Daurada

 

Porta d’entrada als paisatges del vi

La història de Reus com a nexe central de les regions vitivinícoles del sud de Catalunya l’han lligat estretament amb els territoris productors veïns.

Veure més
Municipis i recursos propers

La vostra visita a Reus us situarà en un punt privilegiat per gaudir de les principals atraccions turístiques dels municipis de la Costa Daurada, a més a més d’estar ben a prop de tots els atractius del sud de Catalunya.

Veure més
Paisatge del Genis

El paisatge de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre han estat sempre font d’inspiració de l’obra i personalitat d’artistes, fins i tot de quatre grans genis universals com són Antoni Gaudí, Joan Miró, Pau Casals i Pablo Picasso.

Veure més