Ciutat cultural

La cultura fa viure la ciutat durant tot l’any

Reus és una ciutat particularment viva pel que fa a l’àmbit de la Cultura. Històricament, aquesta ha estat un punt de trobada de la població d’una ciutat que sempre ha apostat per l’art. No en va en sorgeixen figures universals com la del pintor romàntic Fortuny o l’arquitecte modernista Gaudí. A més a més, la capital del Baix Camp es caracteritza per tenir un teixit associatiu particularment actiu i que n’és que el motor cultural.

La bulliciosa activitat cultural i artística de la ciutat de Reus, doncs, respon a tots els gustos. Val la pena conèixer-ne l’oferta museística, amb l’innovador Gaudí Centre o el Museu d’Art i Història de Reus, la teatral, àmbit en el qual destaquen el Teatre Bartrina i el Teatre Fortuny, les festes majors de Sant Pere i Misericòrdia, i d’esdeveniments com les Barraques de Reus o festivals com el Trapezi. Per descomptat, s’hi inclouen també les visites al patrimoni de la ciutat, especialment el modernista.

L’activitat cultural és un dels grans atractius que ofereix Reus als visitants. Amb un cop d’ull a l’agenda i a l’oferta de museus i equipaments es pot planificar una sortida inoblidable en qualsevol moment de l’any.