Famílies

A Reus, en família

Visitar Reus és un pla ideal per gaudir en família. La ciutat ofereix tot d’al·licients culturals i d’oci per a grans i petits en un entorn agradable i accessible a peu. Si busques les millors activitats per descobrir la capital del Baix Camp amb tota la família, no et perdis els següents consells!

Gràcies a la seva climatologia privilegiada, que ofereix sol i temperatura agradable gairebé tot l’any, Reus és ideal per fer activitats a l’aire lliure. Arreu de la ciutat trobareu parcs amb diferents instal·lacions que us asseguraran una bona estona en família. En destaquen les diferents zones de jocs infantils del Parc de Sant Jordi, Passeig de la Boca de la Mina o el tren en miniatura del Parc del Trenet, amb el qual la canalla hi pot muntar i circular per les seves petites vies els diumenges al matí.

La ciutat, coneguda per ser un referent en cultura, també ofereix activitats d’aquest àmbit per a tota la família. No us podeu perdre la visita al Gaudí Centre, un modern centre d’interpretació de l’obra de l’arquitecte reusenc Antoni Gaudí amb activitats interactives, visites guiades i tallers infantils per a que petits i grans puguin aprendre sobre el geni. Els museus municipals també ofereixen una programació per a totes les edats. En destaca l’exposició permanent ‘Ara toca festa’, al Museu de Reus, que explica la tradició de les festes populars de la ciutat amb presència dels Gegants i els Nanos originals, els elements festius més estimats a Reus.

Ara, que si el que voleu és veure ballar en directe els Gegants i els Nanos i la resta del Seguici Festiu de Reus, un dels més tradicionals i importants de Catalunya, no us podeu perdre la Festa Major de Sant Pere i les festes de la Mare de Déu de Misericòrdia. Al juny i al setembre la ciutat es vesteix de festa i es poden veure les tradicionals actuacions que tant captiven als nens i nenes de la ciutat.

L’oferta cultural, doncs, és molt àmplia i per a tots els gustos. Al llarg de l’any l’agenda va plena d’activitats per a totes les edats i que toquen totes les disciplines artístiques, com la literatura, la música o el cinema. Són molt coneguts els festivals de Reus, com el Cos o el Memorimage, però el més popular entre les famílies, sens dubte, és el Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya. Cada maig, la màgia del circ omple places i teatres de persones de totes les edats.

Podeu completar la vostra visita gaudint de la gastronomia local amb opcions a mida pels més petits i gaudint de la capital de les compres amb les seves nombroses botigues. La ciutat de Reus ofereix a les famílies possibilitats de tot tipus per a una experiència inoblidable.

GUARDAT
per la meva visita

GUARDA-HO
per la meva visita