El cor de la Costa Daurada

A quatre passes de les principals atraccions turístiques del sud de Catalunya

En un radi de pocs quilòmetres, Reus està connectat amb municipis i atraccions turístiques que no us podeu perdre. Per la seva situació geogràfica privilegiada, entre el mar i la muntanya, la ciutat és el cor de la Costa Daurada.

Reus té a un pas el mar i està vinculada amb les principals nuclis turístics de la Costa Daurada. La ciutat està connectada estretament amb Cambrils, Salou, Vila-seca i La Pineda, a més a més de gaudir de gran proximitat amb el parc temàtic PortAventura World. El seu paisatge privilegiat, amb un litoral espectacular, i la seva oferta d’oci, cultura i gastronomia, fan que la zona sigui molt atractiva per al turisme familiar (www.mesapropquemai.com)

A més a més, per la situació geogràfica i bona connectivitat també l’enllacen amb d’altres propostes turístiques de gran interès, com poden ser a Ruta del Paisatge dels Genis (www.elpaisatgedelsgenis.cat) de la que Reus forma part com a ciutat de Gaudí, la visita a la ciutat Tarragona i el seu patrimoni d’època romana i medieval, els Paisatges del Vi de les properes denominacions d’origen de les que la ciutat és porta d’entrada, com la DOQ Priorat, els territoris vinculats a la Ruta del Císter o la riquesa natural de les Terres de l’Ebre, des de la Terra Alta fins al Delta de l’Ebre, entre d’altres.

Costa Daurada

 

Municipis i recursos propers

La vostra visita a Reus us situarà en un punt privilegiat per gaudir de les principals atraccions turístiques dels municipis de la Costa Daurada, a més a més d’estar ben a prop de tots els atractius del sud de Catalunya.

Veure més
Paisatge del Genis

El paisatge de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre han estat sempre font d’inspiració de l’obra i personalitat d’artistes, fins i tot de quatre grans genis universals com són Antoni Gaudí, Joan Miró, Pau Casals i Pablo Picasso.

Veure més
Porta d’entrada als paisatges del vi

La història de Reus com a nexe central de les regions vitivinícoles del sud de Catalunya l’han lligat estretament amb els territoris productors veïns.

Veure més