L'art de comprar passejant

La capital del comerç enllaça tradició amb modernitat

Gràcies al suau clima mediterrani i a la geografia plana de la ciutat, anar de compres per Reus es converteix en una agradable passejada a l’aire lliure. Hi trobareu un eix comercial de llarga tradició integrat al centre històric, amb botigues de moda, decoració, tecnologia i un llarg etcètera, des de les cadenes més populars fins les botigues més úniques. Els mercats municipals també són una visita obligada i un punt de trobada entre les compres i la gastronomia local.

Reus ha estat una ciutat comercial des de l’edat mitjana, amb un mercat amb més de set segles d’història. Trepitjar els seus carrers és resseguir les passes dels argenters o els llibreters que van construir el caràcter de la vila. Avui aquesta tradició perviu en el caràcter acollidor i tracte professional dels seus botiguers, i en l’abast de l’atracció comercial de Reus que arriba a més de 660.000 persones.

Anar de botigues a Reus és una experiència que uneix tradició amb modernitat. No oblidis d’incloure les compres dins la teva visita a la capital del Baix Camp.

Espai Comercial El Tomb de Reus

El Tomb de Reus, és el centre d'una ciutat mediterrania.

El Tomb de Reus, és el centre de la ciutat de Reus. És un espai urbà de mig quilòmetre quadrat, on hi trobaràs petits comerços especialitzats, gran firmes, cadenes i franquícies, barrejades amb terrasses, bars, cafeteries i restaurants i una gran oferta de perruqueria, estètica i altres serveis.

Els establiments estan en un entorn cohesionat, on el vuitanta per cent dels carrers son de vianants, i hi ha una important oferta cultural: els teatres Fortuny, Bartrina i Bravium, el museu municipal, el centre d'interpretació dedicat a Gaudí i la ruta del Modernisme.

Té un clima mediterrani temperat, que permet una gran activitat lúdica i comercial durant tot l'any, i és el centre comercial a cel obert més important del sud de Catalunya. El centre comercial de la Costa Daurada.

Pàgina web: https://www.eltombdereus.com/