L'art de comprar passejant

La capital del comerç enllaça tradició amb modernitat

Gràcies al suau clima mediterrani i a la geografia plana de la ciutat, anar de compres per Reus es converteix en una agradable passejada a l’aire lliure. Hi trobareu un eix comercial de llarga tradició integrat al centre històric, amb botigues de moda, decoració, tecnologia i un llarg etcètera, des de les cadenes més populars fins les botigues més úniques. Els mercats municipals també són una visita obligada i un punt de trobada entre les compres i la gastronomia local.

Reus ha estat una ciutat comercial des de l’edat mitjana, amb un mercat amb més de set segles d’història. Trepitjar els seus carrers és resseguir les passes dels argenters o els llibreters que van construir el caràcter de la vila. Avui aquesta tradició perviu en el caràcter acollidor i tracte professional dels seus botiguers, i en l’abast de l’atracció comercial de Reus que arriba a més de 660.000 persones.

Anar de botigues a Reus és una experiència que uneix tradició amb modernitat. No oblidis d’incloure les compres dins la teva visita a la capital del Baix Camp.

Unió de Botiguers de Reus

La Unió de Botiguers de Reus és l’associació de tots els comerciants de Reus i del seu terme municipal. La seva voluntat és animar tots els establiments comercials de la ciutat a formar-ne part, per tal d’enfortir la representativitat del sector allà on sigui necessari.

Aquesta corporació professional és independent, exclusiva i reconeguda per les institucions locals i nacionals, i també pels poders públics.

L’eix fonamental de les seves actuacions és la representació, defensa i promoció dels seus associats i de la seva activitat comercial en un àmbit de competència entre ciutats i en un entorn de proliferació de grans àrees comercials. Vol ser una entitat decisiva en la transformació del concepte comercial de la ciutat de Reus, amb la voluntat de mantenir, alhora, el model que ens és propi enfront d’altres de forans.

La Unió de Botiguers de Reus fomentarà activament la col·laboració entre els comerços de la ciutat, i a la vegada respectarà les actuacions pròpies de cada establiment fetes segons el seu lliure criteri. Realitzarà i impulsarà les iniciatives que puguin sorgir per incrementar la competitivitat i el prestigi del comerç local i hi donarà suport. Vetllarà perquè les seves pràctiques d’actuació siguin honestes i s’oposarà a tota activitat que suposi enfrontament entre els membres del col·lectiu.

La dinamització i promoció de l’oferta comercial de Reus s’assumeix com un assumpte propi, amb la col·laboració necessària de les administracions amb competències en el sector.

Pàgina web: http://www.ubr.cat/