Anar de compres

De compres per Reus

Passejant pels carrers de Reus i visitant els seus punts d’interès turístic us adonareu de seguida de l’esperit comercial de la ciutat.

Les botigues, mercats i centres comercials s’integren en el nucli urbà i són part imprescindible del vital ambient dels seus carrers i places. Anar de compres per Reus és un complement ideal per a la vostra visita. Descobriu la capital del comerç!

L’oferta comercial de la ciutat enllaça una llarga tradició amb la modernitat. Històricament, Reus va créixer com a municipi gràcies al seu important mercat. La privilegiada situació geogràfica, prop de les zones de producció agrària i ramadera i prop del mar, importantíssima porta a la resta del món que s’ha completat amb els segles amb infraestructures ferroviàries i aeroportuàries, han convertit la vila en el rovell de l’ou d’aquesta activitat econòmica.

El petit comerç, doncs, és hereu d’aquesta centenària tradició. Els dos mercats municipals, el Mercat Central i el Mercat del Carrilet, són espais de trobada i ambaixadors del respecte pels productes típics i de proximitat, amb la garantia de la millor qualitat. Hi trobareu els productes locals més típics, des de l’avellana DOP Reus a l’oli DOP Siurana. 

Al voltant dels dos mercats municipals, tots els dilluns i dissabtes també s’hi instal·len els mercats de marxants. La suau climatologia mediterrània de la que gaudeix tot l’any la capital del Baix Camp fa ideal passejar a l’aire lliure al voltant de les parades de moda, flors i utensilis de tot tipus, tot a preus molt econòmics. Les generacions de paradistes han fet sempre que l’ambient d’aquests espais sigui molt especial, no us ho podeu perdre. 

El principal eix comercial de la ciutat s’integra al nucli històric de la ciutat. Reus, pel fet de ser una ciutat plana i accessible, permet passejar gaudint del seu patrimoni i punts d’interès turístic aturant-se en qualsevol de les nombroses botigues que poblen els seus carrers i places. Tot és a dues passes de distància, deixeu-vos enamorar pels seus aparadors! Llibreries, enoteques, botigues de joguines, perfumeries, botigues de decoració, botigues de moda... l’oferta de petit comerç és immensa i per a tots els gustos.

Compra passejant pels carrers històrics de la ciutat

La capital del comerç també compta amb botigues de les millors marques internacionals. Els seus dos centres comercials són una bona opció per completar la vostra tarda de compres per la ciutat. El Pallol és un centre comercial a l’aire lliure, integrat a l’eix comercial del centre històric que compta amb botigues i establiments per a tota la família. I, a només 10 minuts a peu, trobareu La Fira, un modern centre comercial que, a més a més d’una gran oferta comercial, compta amb els seus propis cinemes i establiments de restauració.

Deixeu-vos enamorar per l’encant de la capital del comerç i afegiu les compres al vostre itinerari de visita a Reus!

GUARDAT
per la meva visita

GUARDA-HO
per la meva visita