Reus passejant

Un viatge al llarg dels segles a peu per la ciutat

La ciutat és coneguda pel seu llegat modernista, però hi ha tot un patrimoni divers i imprescindible que has d’incloure en la teva visita. La passejada per Reus és una passejada al llarg dels segles, des del llegat medieval, els vestigis de l’esplendor del segle XVIII, el passat noucentista i fins a l’actualitat.

El que fa Reus una ciutat especial per recórrer-la a peu. No només podreu gaudir d’una tarda de compres, fer un vermut en una terrassa al sol o trobar-vos un espectacle de circ, també podeu descobrir els seus racons, places i carrers més encantadors i emblemàtics o explorar el llegat natural de la seva xarxa de camins que l’enllaça als municipis veïns.

Des del centre de la ciutat es pot arribar a qualsevol dels seus extrems a peu en una poca estona, enllaçant passejos i avingudes amb camins rurals que permeten gaudir del patrimoni complet.

 

Carrers i places emblemàtiques

Els carrers i les places de Reus són un patrimoni viu que connecta el present amb la història. Passejar-hi no només és seguir el rastre de temps passats, sinó també formar part de l’animada vida de la ciutat.

La vida, a Reus, s’ha viscut sempre al carrer. En qualsevol hora i en qualsevol dia de l’any, us podreu sumar als passejants que inunden carrers i places. Els concorreguts carrers de l’eix comercial i les places plenes de terrasses amb gent fent el vermut us enamoraran pel seu encant i el seu ambient tan especial. A més, amb un simple passejada coneixereu la història de la ciutat, per exemple el seu llegat modernista.